Skip to main content Skip to search
Rruga EGNATIA #18
E hënë - E premte: 02:00 - 23:59
info@gemanager.com
+ 355 697287869

Pse GEM?

Ne ju sjellim zgjidhjet më të mira për rritjen dhe zhvillimin e biznesit tuaj. Ofrojmë vizibilitet në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar. Global Export Manager është partneri juaj.

Më afër tregut shqiptar

Me anë të GEM, do të mund të zgjeroheni në tregun shqiptar. Ne përmirësojmë marketingun e kompanisë tuaj, me qëllimin final të gjetjes së klientëve të rinj potencial.

Mbulim ndërkombëtar

Keni menduar të zgjeroheni në tregun ndërkombëtar, por nuk keni mundur ta realizoni? Tashmë mund ta arrini këtë lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt me ndihmën e GEM!

Shërbimet

Kërkimi i klientëve të rinj

Zgjeroni horizontin tuaj!

Ofrojmë për bizneset e vogla dhe të mesme shërbime profesionale për të rritur numrin e klientëve, duke përdorur kanalin “outsourcing” në mënyrë logjike, të shpejtë dhe ekonomike.

Shërbime Web Marketing

Rëndësia e reklamimit online të biznesit tuaj

GEM ofron Web Marketing për biznesin tuaj me kostot më të ulta në treg dhe profesionalizëm të lartë. Web Marketing fillon me krijimin e faqes web të kompanisë tuaj, por nuk përfundon këtu.

Zhvillimi CRM

Teknologji dhe metodë

CRM përfaqëson në ditët e sotme një strategji fituese dhe themelore biznesi: një metodë e re pune dhe manaxhimi proçesesh.

Shërbime para-pas panairi

Optimizim i investimeve tuaja

Vlerësimet e rezultateve të një panairi janë ngushtësisht të lidhura me mundësitë e zhvillimit të biznesit të derivuara nga manifestimet.

Profilizimi i klientëve potencial

Rëndësia e strategjisë

Analiza jonë e tregut ndërkombëtar do të realizohet në funksion të parametrave të duhur për aktivitetin tuaj dhe do t’i përcaktojmë bashkë me ju.

Individualizimi i partnerëve dhe furnitorëve

Ndajmë të njëjtat objektiva me ju

Shumë nga skemat klasike të marrëdhënieve tregtare kanë ndryshuar vitet e fundit. Biznese të ndryshme zgjedhin ndërmjetësit si rrugën më të përshtatshme drejt zgjerimit.

BËHU DHE TI PJESË E RRJETIT GEM

Mundësojmë zgjerimin e biznesit tuaj drejt tregut të jashtëm me kosto minimale manaxhimi.

KËRKONI NJË VLERËSIM FALAS PËR KOMPANINË TUAJ

Për një analizë të shpejtë nga ekspertët tanë ju kërkojmë të plotësoni formularin më poshtë:

Bashkëpuno me ne

Dëshironi të kontaktoheni për një intervistë? Vendosni të dhënat tuaja në këtë formular dhe do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur ose mund të dërgoni një email nga faqja kontakte.

Dëshiroj të bashkëpunoj:

Global Export Manager dëshiron të punojë me Team Leader të aftë për t’i transmetuar energji skuadrës.

Për më shumë informacion ju ftojmë të na kontaktoni:

Na kontaktoni

Partnerët